Jun
9
1:00 PM13:00

File Security

Fil säkerhet

Hur förvarar du dina digitala original? Hur hittar du och sorterar dina bilder? Hur gör du om det värsta inträffar och din hårddisk går sönder? Kan du rädda dina bilder? Är molnet räddningen? Lär dig hur du bygger upp en bra system för din digitala bilder där du både hittar bilderna och dessutom förvara om på ett sätt som gör att du inte förlora dom i någon oförutsedd händelse.

View Event →
Apr
21
1:00 PM13:00

Photoshop avancerad

Bildbehandling i Photoshop - avancerad

Du behärskar photoshop, men känner att du vill ta nästa steg. Vi gräver under huven på och tittar avancerade kopieringsmetoder. Tittar på ditt arbetsflöde och förbättrar det så du jobbar effektivare. Vi jobbar tillsammans och finslipar, anpassar, konfigurerar, kalibrerar, automatiserar ditt arbetsätt så att ditt digitala mörkrum.

View Event →
Mar
17
1:00 PM13:00

Photoshop grund

Bildbehandling i Photoshop - grund

Lär dig grunderna för bildbehandling i Photoshop. Vi tittar på grundläggande funktioner och lär dig att ladda in bilderna i din dator och bearbeta på ett grundläggande sätt i det digitala mörkrummet. Målet är att du ska kunna bearbeta och färg korrigera en bild grundläggande med de vanligaste verktygen i Photoshop. Med kunskapen som du får ska du att kunna går vidare och själv fördjupa dig programmet på egen hand. Vi går bland annat igenom camera raw, lager, masker, kurvor, filformat med mera.

View Event →